Sex

De sexy fysiotherapeut

Ik ben een Nederlandse jongen, nette knul met lange benen en een mooi koppie met blauwe oogjes en donkerblond, kortgeknipt haar. Ik ben bijna twee meter lang en weeg nog geen 80 kilo, schoon aan de haak. Dit is mijn verhaal over mijn avontuur met de sexy fysiotherapeut Linda.

Een nieuwe fysiotherapeut
Sinds medio mei kom ik drie keer per week bij de fysiopraktijk hier bij mij in mijn woonwijk en had er niks op tegen dat mijn eigen fysio behandelaar met vakantie was. Ik had een langslepende hamstringblessure.
Ik had nu een vrouwelijke fysiotherapeut, een meid die net klaar was met haar opleiding. Mmmm, ik had haar wel eens een paar keer gezien in de sportzaal, cq. krachthonk, waar zij met andere klanten bezig was.

Nog niet had ik door dat ik haar als waarnemend fysiotherapeut zou krijgen, maar afgelopen vrijdagmiddag, tijdens mijn laatste dag voor het weekend, kwam ze even een kijkje nemen bij mij. Ik kreeg een meer dan heerlijke hand van haar we maakten even kennis samen.

Ze vroeg of ik het een bezwaar vond om komende maandag als laatste van de dag te kunnen komen. Natuurlijk vond ik dat geen enkel probleem en het was een feestje om deze dame te leren kennen. Ze had mooie oogjes, prachtige blauwe kijkers, een heerlijke manier om te verdrinken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *