Sex

Fotoshoot

Het was zaterdagmiddag mijn beste vriendin fotografeerde me. Ik wilde eens een stapje verder gaan lingerie, ik wilde me man verrassen met de foto’s tijdens de shoot. Toen vertelde me vriendin me dat ze de nacht ervoor gedroomd had dat wij sex met elkaar hadden. Ze vertelde elke detail en vreemd genoeg heb ik dus de zelfde droom gehad ik ging maar sne l naar boven om me om te kleden voor de shoot.

Ze fotografeerde me en raakte me aan om me de juiste posities te geven. Ik kreeg een geweldig gevoel en voor ik het wist zoende ik haar, ze twijfelde even maar gaf zich aan me over en zoende me terug. Ik streelde haar langzaam van boven naar beneden. Geweldig figuur, heerlijke volle borsten en kont. Het maakte me nog geiler.

Ik deed haar shirtje uit en ze zoende me nek ook, toen deed ik haar bh uit en speelde en likte aan haar heerlijke mooie ronde tepels. Al snel werd ze heel erg opgewonden en trok mega snel mijn lingerie uit ze smeed me op de bank en begon me heerlijk te likken.

Ik kwam al vrij snel heerlijk klaar ook deed ze de rest van haar kleding uit en gingen we naar boven ik ging boven op haar liggen met me clitje boven haar mond ze ging verder ik begon ook haar clitje te likken tot ze heerlijk klaar kwam. We waren zo geil en wilde meer. We speelde met een dildo ze ging heerlijk op haar knieen en ik deed heerlijk die dildo in haar kontje ze kreunde van genot we wilde nog een stap verder en gingen naar de sex shop.

We haalde een heerlijke voorbindildo en ik pakte haar op alle mogelijke manieren, het was zooo geil en opwindend. We draaide de rollen om en ze pakte mij net zo hard als ik haar, ik genoot hier zo van. Inmiddels waren we al dik 5 uur bezig met elkaar we wilde meer en meer maar moesten stoppen want onze mannen kwamen eraan. Mmm het was geweldig en genoot zo lang nog na hoop het snel over te doen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *